Kerstkinderviering

donderdag 24 december 2015

15.00 u en 17.00 u

St.-Romboutskathedraal Mechelen

De Kerstfoto

Op donderdag 24 december 2015 houden we de traditie in ere van een kerstkinderviering in de St.-Romboutskathedraal in Mechelen. We kijken uit naar de komst van het Goddelijk Kind en gaan dat dit jaar op een speciale kerstfoto laten vastleggen.
In de Kerstkinderviering wordt gebeden en gevierd, gezongen en gedanst, gespeeld en gelachen. Iedereen, van de allerkleinsten tot en met de volwassenen, komt er aan zijn trekken: iedereen is er welkom! De kerstkinderviering is een feest waarin het kerstverhaal en eucharistie als één geheel worden gevierd. De eerste viering begint om 15.00 u en wordt getolkt voor doven en slechthorenden. De tweede viering begint om 17.00 u. Iedere viering duurt één uur.
We verwachten dus de kinderen uit Mechelen en omgeving op donderdag 24 december 2015 in de St.-Romboutskathedraal. Aan de kinderen vragen we om verkleed te komen: als herder, als koning of als engel. Aan de volwassenen vragen we feestvoedselpakketten mee te brengen (let wel: geen alcohol en ook geen bederfbare produkten – de produkten van de pakketten moeten enkele maanden kunnen bewaard worden!). Tevens doen we een omhaling waarvan de opbrengst ten goede komt van verenigingen die zorgen voor de armen in de stad.

Voor meer informatie kan je terecht bij:
Paul Vereecke (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 015/260755)
An Mollemans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0478/547284)

droom

met ons van vrede,

van een stal met het kind Jezus,

van een kathedraal met vele kinderen.

zorg dat je mee op de grote kerstfoto staat,

verkleed als herder, koning uit het oosten of engel uit de hemel!

Onze website: http://www.kerstkinderviering-in-mechelen.be/

 

{backbutton}

Naar boven